greekadmin
Equipment
Συστατικά
150g σκόνη ρεβιθιού
χλιαρό νερό
1/2 κουτ. γλυκού πάστα σκόρδου
5κουτ. σούπας ταχίνι ολικής
1/2 κουτ. γλυκού κύμινο
Οδηγίες
1
Βήμα 1
Σε ένα μπολ ρίχνουμε τη σκόνη του ρεβιθιού και προσθέτουμε σταδιακά χλιαρό νερό, ανακατεύοντας. Το νερό που θα προσθέσουμε εξαρτάται από την υφή που θέλουμε να δώσουμε στο χούμους.
2
Βήμα 2
Έπειτα προσθέτουμε ένα ένα τα υπόλοιπα υλικά (εκτός από το αβοκάντο) ανακατεύοντας, μέχρι να γίνει ομοιογενές μίγμα.
3
Βήμα 3
Πατάμε το αβοκάντο με ένα πιρούνι και το αναμιγνύουμε με το υπόλοιπο μίγμα και είναι έτοιμο!
Αποθηκεύουμε σε κλειστό δοχείο στο ψυγείο για 2-3 ημέρες.